Postani član

Članstvo u nekom planinarskom društvu ili klubu pruža niz pogodnosti i mogućnosti. Planinar s planinarskom iskaznicom ima popust do 50% na cijenu noćenja u svim planinarskim domovima i kućama u Hrvatskoj, Sloveniji i drugim državama članicama Međunarodnog planinarskog saveza UIAA (Union Internationale des Association d’Alpinisme).

S iskaznicom je član osiguran za slučaj nesreće i spašavanja u planini. Uz ostalo, planinarska društva za svoje članove organiziraju društvene izlete, omogućujući im i olakšavajući tako odlazak u udaljenije planine. Hrvatski planinarski savez i veća planinarska društva priređuju za sve planinare s planinarskom iskaznicom raznorodne škole i tečajeve, na kojima se kroz tematska predavanja i izlete stječu osnovna znanja i vještine iz područja planinarstva.

Svaki član može odabrati djelatnost kojom će se baviti, od izletničkog planinarenja do alpinizma, športskog penjanja, orijentacije ili speleologije, već prema svojim željama i mogućnostima.

Za učlanjenje dovoljno doći utorkom u 19:00 sati (u ljetnom računanju vremena u 20:00 sati) u Centar novog života u Petrinji, Sajmište 4, u dvoranu za sastanke, gdje ćete ispuniti - PRISTUPNICU -, uplatiti 

10 EUR (deset eura) za seniore - plava članska markica,
6 EUR (šest eura) za umirovljenike - crvena članska markica,
6 EUR (šest eura) za djecu i mladež do završetka školovanja - zelena članska markica.
te dobiti člansku iskaznicu Hrvatskog planinarskog saveza s odgovarajućom markicom za tekuću godinu.
 

Sukladno važećim zakonskim propisima, za maloljetne članove roditelji ili skrbnici dužni su ispuniti slijedeću - IZJAVU -!

HPD ZRIN Petrinja
Trg hrvatskih branitelja 9
PP 71
44250, Petrinja

mob: +385 98 636 178
(Kristina Suppe)

hpd.zrin@hps.hr

IBAN: HR0524070001188013089

OIB: 09270350213

© 2020 Hrvatsko planinarsko društvo “Zrin” Petrinja. Sva prava pridržana. Designed By Dzudzan
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

We use cookies
hpd-zrin.hr koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.