Postani član

Članstvo u nekom planinarskom društvu ili klubu pruža niz pogodnosti i mogućnosti. Planinar s planinarskom iskaznicom ima popust do 50% na cijenu noćenja u svim planinarskim domovima i kućama u Hrvatskoj, Sloveniji i drugim državama članicama Međunarodnog planinarskog saveza UIAA (Union Internationale des Association d’Alpinisme).

S iskaznicom je član osiguran za slučaj nesreće i spašavanja u planini. Uz ostalo, planinarska društva za svoje članove organiziraju društvene izlete, omogućujući im i olakšavajući tako odlazak u udaljenije planine. Hrvatski planinarski savez i veća planinarska društva priređuju za sve planinare s planinarskom iskaznicom raznorodne škole i tečajeve, na kojima se kroz tematska predavanja i izlete stječu osnovna znanja i vještine iz područja planinarstva.

Svaki član može odabrati djelatnost kojom će se baviti, od izletničkog planinarenja do alpinizma, športskog penjanja, orijentacije ili speleologije, već prema svojim željama i mogućnostima.

Za učlanjenje dovoljno doći utorkom u 20,00 sati u planinarske prostorije u Petrinji, Turkulinova 9, gdje će te ispuniti - PRISTUPNICU -, uplatiti 80,00 kuna ili 50,00 kuna (za umirovljenike i djecu do 18 godina), donijeti svoju fotografiju (3x2,5cm) i dobiti će te člansku iskaznicu Hrvatskog planinarskog saveza s markicom za tekuću godinu.

Sukladno važećim zakonskim propisima, za maloljetne članove roditelji ili skrbnici dužni su ispuniti slijedeću - IZJAVU -!

Grb ZRIN

HPD ZRIN Petrinja
Trg hrvatskih branitelja 9
PP 71
44250, Petrinja

mob: +385 98 636 178
(Kristina Suppe)

info@hpd-zrin.hr

IBAN: HR0524070001188013089

OIB: 09270350213

© 2020 Hrvatsko planinarsko društvo “Zrin” Petrinja. Sva prava pridržana. Designed By Dzudzan
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

We use cookies
hpd-zrin.hr koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.